خودکشی در کودکان و نوجوانان ، علل و علائم هشدار دهنده
خودکشی عمل کشتن عمدی خود می باشد که در برگیرنده رفتار و فکر خودکشی تا اقدام به خودکشی می باشد. چه علائمی می گوید که شما یا دیگری در فکر خودکشی هستید؟ خودکشی در کودکان به چه عللی رخ میدهد…
خودکشی عمل کشتن عمدی خود می باشد که در برگیرنده رفتار و فکر خودکشی تا اقدام به خودکشی می باشد. چه علائمی می گوید که شما یا دیگری در فکر خودکشی هستید؟ خودکشی در کودکان به چه عللی رخ میدهد…
عزت نفس پایین ، ریشه ی بسیاری از مشکلات ماست . عزت نفس کم به معنای این است که همه به من میگویند خیلی باهوشم اما من چنین احساسی ندارم و فکر میکنم همیشه دیگران را ناامید خواهم کرد .…
مدتی هست که بحث بیش فعالی و نقص توجه یا همون ADHD تبدیل به یکی از داغترین و بحث برانگیزترین موضوعات سوشال مدیا و گفتگوهای روزمره بین آدمها شده. خیلی ها ممکنه فاکتورهای بیش فعالی رو در خودشون پیدا کنند…
اختلال بیش فعالی و نقص توجه و تمرکز (ADHD) معمول با دارو کنترل میشود. روشهای دارویی در طول تاریخ تنها درمان مؤثر برای این اختلال در نظر گرفته شده اند. با این حال با توجه به اثربخشی نوروفیدبک ، این روش…
چرا آزمون ارزیابی شخصیت سواپ(swap) یک ابزار تشخیصی قابل اطمینان و دقیق به حساب می آید؟ انتقادی که اکثر مواقع به آزمونها و تستهای روانشناختی وارد می شود این است که ممکن است افراد در پاسخهای خود صادقانه رفتار نکنند…
افکار ما هرگز به طور کامل تحت کنترل ما نیستند و طبیعی است که ذهن ما هر از گاهی منحرف شود. اما برای برخی افراد، افکار مزاحم می تواند به یک مشکل جدی تبدیل شود. افکار مزاحم ناخواسته در طیف…
اولین نقشه برداری از مدارهای الکتریکی مغز در سال 1924 توسط هانس برگر روانپزشک آلمانی انجام شد. این فناوری جدید در ابتدا با بدبینی و تمسخر نهادهای پزشکی مواجه شد، اما الکتروانسفالوگرافی به تدریج به ابزاری ضروری برای تشخیص فعالیت…
اضطراب در ایام امتحانات مشکلی رایج در بین دانشجویان و دانش آموزان است. با این حال، استرس خفیف قبل و در طول امتحان طبیعی است . اضطراب زمانی میتواند مشکل ساز باشد که شما را از شرکت در امتحان یا…
خیانت فرقی نمیکند چه از طرف مرد به زن چه از طرف زن به مرد موضوعی ناپسند است که از گذشته ها وجود داشته تا به حال. متاسفانه در سالهای اخیر به خاطر وجود ارتباطات راحت مثل فضای مجازی و…
عوارض جانبی نوروفیدبک درمانی : آیا نوروفیدبک بی خطر است ؟ نوروفیدبک یک درمان ایمن و موثر برای انواع اختلالات عصبی از جمله ADHD، اوتیسم، اضطراب، استرس، بی خوابی، PTSD، افسردگی و غیره است. در مقایسه با درمانهای مبتنی بر دارو که اغلب بر آزمون و خطا تکیه میکنند، پروتکلهای درمان نوروفیدبک هدایتشده با نقشه مغز بسیار ایمنتر هستند و خطرات عوارض جانبی و عوارض بسیار کمتری دارند. نوروفیدبک درمانی برای چه مواردی استفاده می شود؟ درمان نوروفیدبک برای درمان چندین بیماری که ناشی از عملکرد غیرطبیعی در مغز است، استفاده می شود، از جمله: بیش فعالی اختلال طیف اوتیسم افسردگی اضطراب PTSD…